You are not logged in.

#1 2016-03-21 21:02:27

CADPRINT Scherer
Member
Registered: 2016-02-21
Posts: 16

Take Photo Button

Pressing the "Take Photo" Button does not makes any photos. The kind of setting (manually, every layer, every 2 layers, ...) does not have any effect for taking a manual Photo.

Tested with Build 1074

Offline

#2 2016-03-21 21:46:57

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,521

Re: Take Photo Button

You need to enable it first using raspi-config. During setup or afterwards through ssh terminal.

Offline

#3 2016-03-22 21:09:22

CADPRINT Scherer
Member
Registered: 2016-02-21
Posts: 16

Re: Take Photo Button

Yes, the Camera is enabled. It runs over the commandline with as example "raspistill -vf -hf -o cam2.jpg". Also it takes images by printing every layer. But it makes no Image by pressing the "Take Photo" button.

Offline

#4 2016-03-22 21:58:35

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,521

Re: Take Photo Button

Thanks, fixed. I will update beta version in couple of days.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB