You are not logged in.

#1 2021-02-12 11:03:29

binfordboy
Member
Registered: 2017-02-28
Posts: 54

beta 4302 variable Layer Thickness / remote slicer bug

The new variable Layer Thickness is not used when a plate from a Pi is sliced remotely on a windows machine. Remote sliced plates only show the normal curetime and no Layer Height value on the plate/preview page. If i slice directly on the Pi or directly on the windows machine everything is as expected. Seems to be a transfer problem.

Offline

#2 2021-02-13 06:39:08

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,400

Re: beta 4302 variable Layer Thickness / remote slicer bug

Have you update both version?

Offline

#3 2021-02-13 10:41:12

binfordboy
Member
Registered: 2017-02-28
Posts: 54

Re: beta 4302 variable Layer Thickness / remote slicer bug

Yes, both are 4302. Slicing on windows machine is correct with variable layer height. It only fails when used as remote slicer.

Offline

#4 2021-02-14 06:34:39

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,400

Re: beta 4302 variable Layer Thickness / remote slicer bug

Fixed, thanks.

Offline

#5 2021-02-16 11:37:32

binfordboy
Member
Registered: 2017-02-28
Posts: 54

Re: beta 4302 variable Layer Thickness / remote slicer bug

confirmed. thank you.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB