You are not logged in.

#1 2020-03-16 00:05:46

theman00011
Member
Registered: 2020-03-16
Posts: 4

Auto center setting not saving

I'm on build 2615 and every time I go to the plate > edit > advanced options > Auto Center and change it to anything other than Center Pieces and hit submit, it reverts back to Center Pieces when I go back into the plates edit screen. There's nothing in the console throwing an error message either. I believe this is the setting that I need to change so that when I move the object in NonoSupport, it will also move on the build plate.

Offline

#2 2020-03-16 21:19:21

theman00011
Member
Registered: 2020-03-16
Posts: 4

Re: Auto center setting not saving

Update: It seems like this is two bugs because the UI doesn't update but the plate.json file does update but there's still no change with any of the settings.

Offline

#3 2020-03-19 08:23:26

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,047

Re: Auto center setting not saving

Thank you. Fix will be pushed with the next version

Offline

#4 2020-03-19 08:40:19

theman00011
Member
Registered: 2020-03-16
Posts: 4

Re: Auto center setting not saving

Great, I'll be looking for it. Also, how does the "Jump After Number of Layers" setting get processed? Is it before or after the "Code After Each Layer" code because I was trying to use it to maybe solve my problem with bulged flat surfaces on my top-down DLP printer but I think the "Code After Each Layer" code wasn't being processed on layers that had a jump in them.

Offline

#5 2020-03-19 08:59:57

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,047

Re: Auto center setting not saving

No it does not get processed for the skipped layers.

Offline

#6 2020-03-19 09:11:45

theman00011
Member
Registered: 2020-03-16
Posts: 4

Re: Auto center setting not saving

Is it actually skipping layers? If so then that should be reflected better in the information button because it sounds like all it does is peel the print from the FEP in a bottom-up printer before moving on. It doesn't sound like anything is skipping, just that an extra Z move is being inserted somewhere.

Offline

#7 2020-03-20 19:12:35

Shahin
Administrator
Registered: 2016-02-17
Posts: 3,047

Re: Auto center setting not saving

Sorry my mistake, it takes every other settings into account just lift after layer is different. I have double checked source code and it does not have anything to do with code boxes.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB